Laatste dag in Keri Keri!

Hoi allemaal.

Als het goed is wordt dit mijn laatste berichtje vanuit Kerikeri. Ik hoop morgen te vertrekken en dan een paar dagen door Northland te reizen (Paihia, cape reigna, 90 miles beach) en dan ergens te kunnen gaan WWOOF’en. Maar helaas heb ik nog geen plaats gevonden om te WWOOF’en, dus daar moet ik vanmiddag voor aan het bellen gaan. Als me dat niet lukt, dan blijf ik toch nog een paar dagen langer hier verwacht ik.

In principe heb ik dus mijn laatste werkdag gehad. Wel jammer, want ik begon ondertussen voor backpack-begrippen vrij veel te verdienen. Naar Nederlandse begrippen niet overigens, haha.

De supervisor vond het ook erg jammer dat ik al weer wegging. “The good ones allways leave!” Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan en de tijd van gaan is voor mij gekomen! Hoop ik tenminste. Ik ben niet in Nieuw Zeeland om te lang te werken, dan kan ik beter naar Nederland gaan. Kan ik beter betaald werk doen dan ik leuker vind!
Maar al met al heb ik het nog best goed naar mijn zin gehad in de drie weken dat ik hier op de Lodge ben geweest.

Maar goed, echt spannend was mijn laatste week hier dus niet. Werken, eten, biertje drinken, wat kaarten, filmpje kijken. Daar komt het wel op neer.

Vanuit Nederland is er beter nieuws te melden! Lieke heeft afgelopen week haar diploma uitgereikt gekregen. En is deze week aan haar nieuw baan begonnen. Bij de eerste sollicitatie onmiddellijk aangenomen! Ben supertrots op haar. Vond het ook best rot dat ik op dat soort momenten niet bij haar was, maar hier aan de andere kant van de wereld zit. Maar goed, dat wist ik van te voren en is ook waar ik voor gekozen heb.
En ik zie haar al best snel weer. Eind oktober komt ze namelijk naar Nieuw Zeeland toe voor 3,5 weken! Echt supergoed nieuws waar ik enorm blij mee was, dat begrijpen jullie wel. Vind t heel gaaf en stoer dat ze me komt opzoeken en we gaan er samen een supertijd van maken! Ook erg leuk dat ze op haar nieuwe werk zo goed meewerkten.

Dat was het weer voor vandaag.. hoop jullie over een paar dagen te kunnen melden dat ik in Paihia zit en een WWOOF-adres gevonden heb.

Groetjes van Tijs.

Ik vind het altijd leuk om reacties te krijgen... dus dat kan hier! :-)