Gearriveerd in Auckland!

Hello Nederland.

Na een vervelende wachttijd op Sydney Airport ben ik veilig en wel in Auckland aangekomen. Prima vlucht gehad, met de bus naar hartje stad en hostel vrijwel direct gevonden. Was wel helemaal kapot toen ik daar aankwam. Dus vrijwel direct gaan slapen.
Best goed kunenn slapen tot een uur of zes in de ochtend, toen nog een aantal uur wakker gelegen. Uiteindelijk opgestaan en rond 11u gaan ontbijten bij een tentje waar ik drie tegoedbonnen voor gekregen had. Veel stelde dat overigens ook niet voor.
Daarna ben ik met Anna Auckland in geweest. Anna is een Duits meisje dat bij op de kamer ligt. Was wel gezellig. Heb een Nieuw Zeelandse sim-card gekocht, dus ik heb nu ook een NZ-nummer. Daarna met een flinke omweg naar het Auckland National Museum gelopen. Was een behoorlijk leuk museum! Heel veel te zien, leuk opgezet. Daar hebben we ons de hele middag vermaakt. Vervolgens samen pasta gekookt in het hostel. Behoorlijk vermoeiend allemaal. Straks nog even de stad in om wat biertjes te drinken in een kroeg samen met Anna en een Nieuw Zeelander.

Dat was t allemaal wel weer. Foto’s heb ik nog niet.. wel gemaakt natuurlijk, maar nog geen tijd gehad om richting computer te transporteren. Zien jullie vanzelf wel verschijnen!

Groetjes van Tijs.
AdTech Ad
AdTech Ad

Ik vind het altijd leuk om reacties te krijgen... dus dat kan hier! :-)