Weer thuis!

De originele blog is te lezen op mijn Travelmessage blog.

Hoi allemaal!!

Toch nog maar even een laatste berichtje op mijn weblog. Ben nu al weer bijna een week thuis. Veel vrienden en familie weer gezien. En Lieke uiteraard ook! Meteen nieuwe kleren en mobieltje (+ nieuw nummer) gekocht, want dat was allemaal half vergaan na ruim 4 maanden uit de tas geleefd te hebben.
Nu weer volop bezig met met kamer in Den Dungen tijdelijk in te richten voor een verblijf van een paar maanden. Daarna kan ik weer naar mijn eigen appartementje in Den Bosch.

De vliegreis terug naar huis was lang, maar is goed verlopen. Redelijk geslapen, flink aantal filmpjes zitten kijken. Heb 25 uur in het vliegtuig gezeten en zo’n 6 uur op diverse vliegvelden.

In totaal heb ik de afgelopen maanden 14 keer in een vliegtuig gezeten. Elf keer daarvan ben ik ook weer uitgestapt na landing. De totale tijd die ik in t vliegtuig heb gezeten is in totaal zo’n 55 uur.
Foto’s heb ik denk ik in totaal zo’n 8.000 (schatting) en ik moet nog mijn onderwatercamera met foto’s van het Greet Barrier Reef ontwikkelen. Tevens krijg ik ook de foto’s van het raften in Cairns nog toegestuurd als het goed is. Dat is ook een taakje voor de komende week om uit te gaan puzzelen.

Al met al vind ik het wel weer fijn om thuis te zijn. Het is toch lekker om het vertrouwde weer allemaal om me heen te hebben. Vier maanden vind ik een prima tijd geweest!

Groetjes van Tijs!

Ik vind het altijd leuk om reacties te krijgen... dus dat kan hier! :-)