Nieuw avontuur: Thailand & Cambodja

Hallo allemaal.

Twee jaar na mijn reis naar Nieuw Zeeland en Australie is het weer tijd voor een leuke reis! Dit keer ga ik richting Zuid-Oost Azie en wel naar Thailand en Cambodja.

Eerst zal ik een tussenstop van 24 uur maken in Dubai. Als je er dan toch bent, kun je beter even uit het vliegtuig stappen… Beter nog uit het vliegtuig springen met een parachute, maar waarschijnlijk zal Fly Emiretes daar anders over denken.

Daarna op weg naar Bangkok, waar mijn Thaise avontuur zal gaan beginnen. Dit zal eindigen op 14 december, aangezien ik op dat moment vertrek richting Phnom Phen, in Cambodja. In dit land zal ik tot net na de kerstdagen blijven.. Op 28 december vlieg ik terug naar Bangkok en op 29 december zit ik weer in het vliegtuig terug naar Nederland.

Hopelijk gaat het weer net zo’n fantastisch avontuur worden als mijn tijd in Nieuw Zeeland. En ik ga mijn best weer doen om hier een leuk weblogje bij te houden!

Groetjes van Thais.. euh.. Tijs!

Ik vind het altijd leuk om reacties te krijgen... dus dat kan hier! :-)