Het komt heel dichtbij nu!

Morgen is het zover, dan gaat de grote reis beginnen. De afgelopen weken is het vooral heel erg druk geweest. Druk met werken, druk met allerlei leuke dingen doen met Lieke en genieten van elkaar, druk met alle voorbereidingen.

Ondertussen ben ik wel een heel eind klaar. Gisteren heb ik Lieke naar Schiphol gebracht. Zij is nu samen met Tanja vakantie aan het vieren in Thailand. Was wel even een moeilijk moment. Duurt weer zo enorm lang voor ik haar ga zien.. Gelukkig is er tegenwoordig internet, kun je vrij goedkoop bellen en moet het contact houden geen probleem zijn. Toch is t wel erg vervelend. Maar dat hoort bij de keuze die ik een tijdje terug gemaakt heb om dit te gaan doen na mijn studie. En als je keuzes maakt moet je de gevolgen accepteren. Maar ik kijk nu al weer uit naar het moment dat ik ‘r weer zie!

Nadat ik afscheid had genomen van Lieke ben ik thuis mijn eigen tas gaan inpakken. Dat is nu al wel klaar. Geen idee of ik genoeg bij me heb, maar anders koop ik het daar wel. De tas zit in ieder geval wel vol!
Vanochtend vroeg heb ik de sleutels overgedragen van mijn appartement. De afgelopen dagen alle persoonlijke dingen er uit gehaald.. En nu is het in handen van Joppe, een student uit Limburg die hier een half jaar stage komt lopen. Voor ons beide een prima oplossing. Maar ook dat was wel vreemd om te doen. Toch mijn plekje waar ik veel heb meegemaakt.

Een paar dagen geleden heb ik ook afscheid genomen van de Jumbo. Na ruim negen jaar er gewerkt te hebben was het nu tijd om door te gaan. Toch ook weer een deel van mijn leven dat afgesloten wordt. Altijd met veel plezier met leuke collega’s gewerkt in een goede sfeer. Vrijdag met een biertje er bij voor de laatste keer nog even stiekem ingeklokt. Bedankt voor de leuke cadeautjes, (ex-)collega’s!

Dat was -in het heel kort samengevat- wat ik de afgelopen dagen allemaal heb gedaan. Vanavond een lekkere bbq met goede vrienden. En verder nog de laatste regeldingetjes afwerken, paar printjes maken van allerlei papieren, nog even heel snel de stad in en dan op naar Nieuw Zeeland!

Ik vind het altijd leuk om reacties te krijgen... dus dat kan hier! :-)