Gearriveerd in Chiang Mai

De originele blog is te lezen op mijn Travelmessage blog.

Hi there.

Ben nu in Chiang Mai. Na een lange treinreis kwam ik daar gisteren aan. Trein had een uurtje of 4/5 vertraging, maar no worries.. Ik heb lekker liggen dommelen en af en toe naar de rijstvelden en bossen gekeken die we passeerden.

Chiang Mai is een erg leuk stadje heb ik het idee.. Heb nog niet gek veel gezien, want kwam pas aan het eind van de middag in het hostel aan (ipv in de ochtend zoals het plan was). Daarna met bijna het hele hostel aan de party gegaan. Eerst een paar biertjes en dergelijke in het hostel genuttigd en daarna met 24 man in een tuk tuk de luxe. Normaal passen hier ongeveer 10 mensen in. Maar met een paar op het dak komt alles ook goed!

En dan sta je met een biertje in de hand voor de lokale reggaeclub en komt er ineens een olifant aangelopen.

Dat was het voor nu.. Verder heb ik een berg foto’s geplaatst bij mijn vorige twee blogs. Nu ga ik mijn was ophangen en Chiang Mag in!

Groetjes van Tijs!

Ik vind het altijd leuk om reacties te krijgen... dus dat kan hier! :-)