Plan de campagne!

Ook noemenswaardige informatie is het vluchtschema waar ik voor heb gekozen. Data en tijdstippen kunnen wel nog verschoven worden zonder enig probleem (mits er ruimte is in het vliegtuig natuurlijk).SERVICE FROM TO DEPART ARRIVE
————– ——————- ——————— ——– ——-
TUE 05AUG AMSTERDAM NL LONDON GB 1905 1920
TUE 05AUG LONDON GB SINGAPORE SG 2125 1715
THU 07AUG SINGAPORE SG SYDNEY NS 2230 1015
FRI 08AUG SYDNEY NS AUCKLAND NZ 1135 1635
MON 02FEB CHRISTCHURCH NZ MELBOURNE VI 1525 1710
MON 02MAR DARWIN NT SYDNEY NS 1320 1910
SUN 08MAR SYDNEY NS BANGKOK TH 1730 2245
MON 16MAR BANGKOK TH LONDON GB 0035 0625
MON 16MAR LONDON GB AMSTERDAM NL 0840 1055De heenreis voert mij dus eerst richting London, vanwaar ik twee uur later doorvlieg naar Singapore. In Singapore blijf ik een nacht, ga ik een tour maken door de stad, mijn eerste avonturen beleven. Vervolgens ga ik ’s avonds laat weer in het vliegtuig richting Sydney. Daar zal ik afscheid nemen van mijn groepsgenoten die mij het eerste deel van de reis hebben vergezeld. Zij hebben allen gekozen voor het avontuur in Australië.
Ik vlieg dus alleen door naar Auckland, waar ik vrijdag 8 augustus om half vijf lokale tijd zal aankomen.
Daar begint voor mij het echte avontuur. Wat ik ga doen weet ik nog niet. Ik begin in ieder geval met drie overnachtingen in Auckland. Daar zal ik me verder oriënteren. Aangezien ik in de winter aankom, wil ik het liefst eerst werkervaring gaan opdoen. Vast een paar centjes verdienen, hoewel ik dat in Nederland natuurlijk ook al heb gedaan! Maar ook voor de ervaring wil ik aan het werk in Auckland (of omgeving). Als ik dat beu ben zal ik het land gaan verkennen. Dat lezen jullie ter zijner tijd wel hoe en wat.

Dan na een half jaar denk ik op 2 februari vanuit Christchurch door te vliegen naar Melbourne in Australie. Daar wil ik in vijf weken tijd dwars door het land gaan trekken. Door Adelaide en Alice Springs naar Darwin, waar een vliegtuig op me wacht om me terug te brengen naar Sydney. Heb ik nog een week de tijd om die stad en omgeving te verkennen en dan is ook tijd om Australie achter me te gaan laten. Ik ga daarna nog een stop-over van een week maken in Bangkok (motto: als je er toch bent, dan kun je beter even blijven) en dan terug naar Amsterdam en uiteindelijk Den Dungen of Den Bosch!

Maar plannen kunnen natuurlijk nog in Nieuw Zeeland voor een groot deel op z’n kop worden gezet. Misschien ben ik wel ineens heel snel al terug in Nederland.. of blijf ik juist nog maanden langer aan de andere kant van de wereld.
Ook dat hoop ik jullie allemaal te laten weten via deze site indertijd!

Ik vind het altijd leuk om reacties te krijgen... dus dat kan hier! :-)