De voorbereidingen zijn in volle gang!

Welkom vrienden, familie, bekenden en overige belangstellenden!Via deze site probeer ik jullie straks op de hoogte te gaan houden van hetgeen ik ga beleven in Nieuwe Zeeland.

Het is nu zo’n drie weken voor vertrek. Alles is geboekt, visum is geregeld en verzekering is geregeld. Ben nu druk bezig met het verhuren van mijn woning voor de periode dat ik weg ben. Hopelijk gaat me dit lukken, want dat scheelt me veel geld! Verder moet ik nog al mijn spulletjes gaan regelen. Rugzak, kleding.. en nog veel, veel meer. Genoeg te doen nog dus de komende tijd, maar dat gaat me vast wel lukken.

Ik heb er erg veel zin in. Wordt een groot avontuur. Natuurlijk vind ik het doodeng om helemaal alleen naar de andere kant van de wereld te gaan. Het grote onbekende. Het veilige Den Bosch en Den Dungen ver achter me te laten. Alle vrienden, familie en bovenal Lieke zo lang te moeten missen. Maar daar staat een gigantisch avontuur tegenover. In een volgens mij echt geweldig land. Indrukwekkende natuur in alle soorten en maten, ontzettend vriendelijke mensen, grote uitdagingen en enorm veel plezier.

Ik hou jullie op de hoogte!

Groetjes,
Tijs.

Ik vind het altijd leuk om reacties te krijgen... dus dat kan hier! :-)