Reisfilmpje binnenland van Colombia

Onze eerste kennismaking met Colombia was aan de Caribische kust, daar werden we verliefd op dit prachtige land. Het binnenland van Colombia bleek minimaal net zo mooi, met koloniale plaatsjes, overweldigende natuur, de rauwe graffiti van de hoofdstad Bogotá, maar bovenal overal vriendelijke en lachende mensen. 

In dit filmpje kun je onze avonturen meebeleven in San Gil, stad van extreme sporten waar we op een rapid 5 rivier gingen raften. Maar ook van koloniale plaatsjes zoals Villa de Leyva, Salento en Popayán. Vooral Salento maakte grote indruk op ons met zijn fantastische koffieplantages en de nabijgelegen Valle de Cocora met palmbomen van zo’n zestig meter hoogte! Ook brachten we in het binnenland een bezoek aan de hoofdstad Bogotá, waar we met name genoten van de geweldige graffiti die door de hele stad te zien was.

Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken.. wat een geweldig land is Colombia! De meest mooie natuur, paradijselijke stranden, kleurrijke koloniale plaatsjes en fantastische, vriendelijke mensen! Nog niet overspoeld door massatoerisme, maar dat zal nooit lang meer duren…

Wil je het filmpje over Caribisch Colombia zien, dat kan hier. Hieronder vind je het filmpje van onze reis door het binnenland van Colombia.

 

Wil je meer lezen over lezen over Colombia? Dat kan op de pagina over dit heerlijke land!

Colombia

Ik vind het altijd leuk om reacties te krijgen... dus dat kan hier! :-)