Feliz navidad!

Hoi allemaal!

Dit jaar van ons geen kerstkaarten! Hoewel ik me eigenlijk niet kan herinneren wanneer ik voor het laatst kerstkaarten heb gestuurd. 😉 Maar vanuit deze kant van de wereld willen Jacqueline en ik jullie allemaal graag een fantastisch kerstfeest wensen en het allerbeste voor 2015!

We genieten volop van alles wat we meemaken hier in Zuid-Amerika, maar we vinden het ook heel bijzonder dat we van zoveel vrienden, familie en (ex-)collega’s zoveel leuke en meelevende berichten krijgen! Dat vinden we beide erg waardevol… dus dank daarvoor!

Onze kerstwensen hadden we gedacht de wereld in te zenden door middel van een filmpje… We zijn er zelfs speciaal een vulkaan voor opgeklommen met onze supersonische selfiestok. Maar helaas… door de wind blijkt het vrijwel onverstaanbaar te zijn. 😉 Toch, voor een goede verstaander en luisteraar.. bij deze het filmpje met onze kerstwensen!

2 thoughts on “Feliz navidad!”

  1. Feliz navidad! Wordt het groots gevierd daar? In Cuba is het pas sinds een jaar of 2 dat ze kerstbomen neerzetten enzo. Geen groot feest dus. Kerstmis was wel hilarisch, ipv prayers hadden ze hier een heel toneelstukje opgevoerd met engel en al 🙂

Ik vind het altijd leuk om reacties te krijgen... dus dat kan hier! :-)