Naar Ohio met Sogeti

Sogeti 53 in Ohio!
Sogeti 53 in Ohio!

Begin 2011 begon ik aan een nieuwe uitdaging in mijn loopbaan, namelijk als tester bij Sogeti. Net twee weken teruggekeerd van mijn reis naar Azië (Thailand en Cambodja), mocht ik dit keer mijn koffer inpakken voor een Business Course naar Ohio. Gedurende een periode van drie weken was het doordeweeks hard werken aan de Ohio University. Iedere week moesten we in teamvorm een product of dienst met business case bedenken en presenteren. Op deze manier werden we getraind in High Performance Teaming, out of the box denken, Insights Discovery etc.

In de weekenden waren we vrij om te gaan en staan waar we wilden. Ikzelf ben een weekend naar Toronto geweest met een groep en in het andere weekend hebben we Athens en omgeving verkend. Anderen zijn bijvoorbeeld weer naar New York gereden.

Al met al is het een fantastische tijd geweest in Ohio, waar we enorm veel hebben geleerd en hard hebben gewerkt.. maar minstens net zoveel plezier hebben gehad. Een erg bijzondere tijd en voor mij een onvergetelijke start van mijn loopbaan in de ICT.

 

Uiteraard heb ik een filmpje over deze drie weken gemaakt.. zie hieronder!

Sogeti 53 in Ohio! from Tijsopreis on Vimeo.

Disclaimer: er werd ontzettend hard gewerkt in Ohio. Maar we hadden zeker net zoveel plezier. Dit filmpje is voornamelijk een impressie van de lol en het plezier dat we gehad hebben tijdens deze tijd. Op de vele momenten dat er hard en serieus gewerkt werd, was er namelijk zelden tijd voor het maken van foto’s.

 

Ik vind het altijd leuk om reacties te krijgen... dus dat kan hier! :-)