Christchurch

De originele blog is te lezen op mijn Travelmessage blog.

Hoi allen!

Een kort berichtje vanuit Christchurch vandaag!!
Na een week doorgebracht te hebben in de luxe villa in Nelson in alle luiheid, was het zondag tijd voor me om mijn Duitse vriendinnen te verlaten en op weg te gaan naar Christchurch. Hier heb ik vandaag Lieke opgehaald vanaf het vliegveld.

De week in Nelson was heerlijk lui. De eerste dagen was het weer behoorlijk slecht, dus telkens binnen doorgebracht. Veel gelezen, lekker lang uitgeslapen, heerlijk niets gedaan en alle foto’s op DVD’s gebrand. Wel iedere dag een duik in het zwembad genomen natuurlijk! Een dag zijn we nog naar Rabbit Island geweest, een prachtig zandstrand in de buurt. Uiteraard daar ook heerlijk niets gedaan! 🙂 Ook hadden we Malte, het broertje van Anne, opgehaald van Nelson Airport. Een paar dagen waren we dus met z’n vijven.
Kortom, een week een groot huis voor ons alleen en daar optimaal gebruik van gemaakt!

Dan een dag in de bus naar Christchurch. Het viel me erg zwaar om mijn Duitse vrienden gedag te moeten zeggen. Vijf weken lang zijn we samen opgetrokken en in die tijd zijn we erg goede vrienden geworden. De meest prachtige herinneringen hebben we samen opgedaan met z’n vieren.

Aan de andere kant was ik op weg naar mijn liefje, die ik vandaag dus van het vliegveld heb afgehaald!! Op weg naar een spannende tijd samen met Lieke op het zuidereiland. Een tijd vol herinneringen en emoties. Vol met onvergetelijke momenten. Deze tijd ligt nu voor ons!

Lieke ligt nu als een doornroosje te slapen. Heeft behoorlijk veel slaap in te halen. Morgen gaan we ons campertje ophalen, helemaal volproppen met boodschappen en dan op weg! Nog geen idee waarheen precies, maar dat zal vast wel goedkomen. En u leest het vanzelf in een nieuwe blog.

Groetjes, ook van Lieke uiteraard,
Tijs!

Ik vind het altijd leuk om reacties te krijgen... dus dat kan hier! :-)