Aan het werk in Keri Keri!

Hallo allen.

Ondertussen ben ik in Keri Keri aangekomen. Ben met de Kiwi Experience bus naar Puhai gereden en vanuit daar de lokale bus gepakt naar Keri Keri. Aldaar werd ik opgewacht door een man genaamd Brian die me mee heeft genomen naar de plek waar ik voorlopig slaap, de Hideaway lodge. Hier zal ik gaan werken op het land. Iets met kiwi’s, maar weet niet wat.

Vandaag zou ik beginnen, maar in verband met overvloedige regenval (echt heel veel) ging het vandaag niet door. Ben benieuwd hoe het me gaat bevallen. Verdient een stuk minder dan in Nederland en het lijkt me echt klotewerk in de regen eerlijk gezegd, haha. Maar ik wil het wel gedaan hebben.
Verder zit er op zich wel een leuke groep in de lodge. Veel Duitsers. Slaap met een Koreaan op een kamer met wie ik vandaag al heb gepest (het kaartspelletje dus). Allemaal op zich wel oke, maar ik voel me nog steeds niet heel erg op mijn gemak in Nieuw Zeeland. Maar voorlopig zit ik dus nog in Keri Keri. Afwachten dus, hoop dat het beter gaat. En zo niet, dan verander ik mijn plannen lekker weer. Zo makkelijk gaat dat.
Overigens heb ik geen internet in het werkhostel, dus zit ik nu in een MacDonalds op internet. Paar foto’s zijn geplaatst in het fotoboek!

Groeten!

Ik vind het altijd leuk om reacties te krijgen... dus dat kan hier! :-)